Korvgrillning

Igår hade vi i vår klass en liten grillafron. Det var jätte kul att lära känna de som kom dit.
Vi bjöds på live musik ifrån Ma min bästa barndomskompis pojkvän S, kommer från Irland och han spelade lite gitarr vid elden. Det sjöngs och vi hade hur mysigt som helst.
Canyo var med så lart. Pappa kom och hämta henne en stund. Vi fick även besök av 2 andra vovvar en Dobermann och en Dakssvensk gårdshund. Som Canyo lekte med. Hon gillade inte den stora dobermannen först den lilla gick bra för den var mindre än Canyo. Men till slut så lektes det även med Dobbisen.
Bröderna kom förbi med. Alltid lika kul att träffa dem Gramen, Carl och Sören. Fast det var lägen sedan man träffade dem så vet man att det kommer alltis ställa upp om det skulle vara nåt. Skönt att ha dem där i bakgrunden.
Canyo flög på Carl naturligvis, kan tänka att hon har saknat honom. De satt och mös vi elden under kvällstimmarna.

Idag har jag städat vidare. FY F-N säger jag bara va trist detta är. Men snart är jag klar. Har köpt godis och cola nu och inteväntar kvälls spektaklet ESC, måste ju kika på det ialla fall så tradition jag har. Tycker egentligen inte om det. Men tradition är tradition.



Thomas glammiga Schlager vinglas


Korvgrillning


Många krovar blev det


Mingel


Sångdax


Småsnack med tjejerna


Härliga människor

Springning

Vaknade lite tidigare idag typ 7, brukar vakan 7 om jag ska till skolan. Men som sagt ska ju inte dit nu på ett tag.
På måndag är det dax för kurs igen vu 2. Kommer sakna G.I och Combat. Mina vapendragare sen förra kursen.
Men jag ser framemot det.
I helgen går sista lasset med flytt lådor ner till Malmö. Ska bli skönt att bli av med lägenheten.

Fick ett lite ryck idag o ut och springa. Konditions test ev i september så det gäller att vara ute i god tid.
Jag tycker ju egentligen att det är grymt tråkigt att springa. Så när folk säger att det ÄR SÅÅÅÅÅ skönt att spinga har jag Alltid tyck jo tjena, jätte skönt att känna att lungorna håller på att brinna upp för varje andetag men ta och det känns som om man ska få upp frukosten man käkat.
Jag har sagt till mig själv att inte springa mer än om jag blir jagad av ett hemskt monster och mitt liv är i fara knappet ens då.
Men idag så såg jag något som jag gillade.
Varannan dag:
v,1 spring 1 min, gå 1 min upprepa 10 gånger
v, 2 spring 2 min, gå 2 min upprepa 4 gånger
v,3  spring 4 min, gå 3 min upprepa 3 gånger
v,4 spring 5 min, gå 1 min upprepa 3 gånger
v,5 spring 10 min, gå 2 min upprepa 1 gång
Jag läste att 5 min spring ger lika mycket som att gå 30 min och hur jobbigt kan det vara att springa 5 min?
Så sagt och gjort sätte på mn löpskorna o kopplade canyo och sprang.
Kan säga att de först 5 gångerna va det hur lätt som helst. Men sen när 6 och 7 gången kom kan jag säga att det känndes som om frukosten höll på att flyga upp.
Men jag tog mig runt i alla fall. Undra bara hur länge detta kommer vara.

Canyos tass har läkt ihop fin fint och vi ska börja med färskfoder till henne nu. Hon blev bättre i magen av det. Utsällning snart ska bli skoj att komma iväg igen.
Nu ska ja städa lägenheten.
kram på er

Glasbit i tassen o Lunds Studentsångare

I fredags så gick 1:a flyttlasset ner till skånelandet. Det är inte lätt det där med att flytta i en liten bil. Hela den var full med lådor o Canyo fick sitta där framme på passagerarsidan. Vilket hon aldrig får göra ananrs. Så hon var lycklig.

Lördagen gick åt till att packa upp alla saker i k¨öket. Känns väldigt bra det här nu . F är en helt underbar människa som jag verkligen ser fram emot att leva med och jag är glad att vi har bestämmt att flytta ihop.
Sen så var den en jobbar dag/ natt med.
Skulle infinna mig i Lund. Hade fått lite restriktioner om vad som ev kunnde inträffa o hända. Alltid lite spännande att jobba med folk och hålla ordning på dem. Men det gick som på räls allt och jobbet flöt på.
Jag jobbade åt Lunds Studentsångare, de hade sin vår bal och jag skulle se till ordnngen där. Finns gärna folk som vill se dem gratis. HMM
Men får ni tillfälle så ska ni absolut gå o kika på desa killar. Helt otroliga sångare med gryma röster. Va helt förstummand när jag hade dem stämma upp under sin konsert. Detta är inte min musik smak alls men shit.
Detta var en upplevelse.

Söndagen flöt på som vanligt rätt trött efter jobbet o vaknade kl 8 hade sovit 3 timmar då. Essä skrivning väntade på mig. Orka!!!
Så jag somande igen.

Måndagen kom och vi åkte ut med Canyo till Malmöshundbad. Canyo älskade det. Släppte henne på ängen o hon rusade av sig och va överlycklig. Gick ner till havet o kaste lite boll med henne. Stötte på en annan hund ägare som hade en valp på 8 månader jätte söt. Canyo o denna lekte med bollen o jagade varandra i vattnet.
Jag kommer nog aldrig att tröttna på att se när hundar leker i vattnet.

När vi gick därifrån så var hon lite besvärad av sin tass men tänkte inte på det. Kom hem till F och ser att hon blöder.
Kollar tassen o fick lägga ett tryckförband. Stackars pluttan!
Hon låg på golvet hela vägen hem till Borås. Sen haltade hon hela vägen från bilen till lägenhetern. Antagligen har hon skurit sig på en glasbit i vattnet. Det var ett fint snitt. Idag har det läkt ihop bra. Men ni ska veta att hon tycker synd om sig själv. Kunde inte ens gå och äta igår utan låg bara i sängen så matte fick komma med mat och vatten så hon kunde äta i sängen. Ja min hund är en aningens bortskämd.
Men det är min ängel värd.
Nu ligger hon i soffan och tittar på mig " Matte du ska veta hur synd det är om mig-blicken"
Hon haltar inte idag och såret ser jätte fint ut.
Kram från mig o en väldigt synd om Canyo

Motion o lite småplanering

Mycket för Stina o Snorpan nu. Flyttpackar o Canyo hjälper mig, dvs hon springer i vägen för att kolla så jag packar rätt. Jäkla arbetsledare.
Nu ser lägenheten ut som en krigszon. Grejer precis över allt. Första lasset går i morgon.
Har mycket i skolan att göra nu med. Pandeldebatt imorgon, jätte lätt att debattera om nåt man inte helt och fullt står för.
Esää inläming på måndag.
Sen andra planer att ta tag i också.

Jag fick ett ryck igår och skulle cyckla med Canyo. Matte har sjukt dåligt kondis. Så cyckeln fram. Har ju ingen såndär springer som man kan ha när man cycklar och binda upp hunden i. Så jag var lite nervös över vår lilla tur att hon skulle tvär nita o sniffa nånstans, men framför allt att jag skulle trilla.
Men det gick jätte bra att hålla henne i kopplet. Så vi trampade iväg kom en bit och då upptäckte jag att det inte var så mycket luft i däcken. Tur att OKQ8 var i närheten. Trampade försiktit dit. Men de hade inte något munstycke till mina däck. Tydligen för nya. hmmm.... Jaha där tog vår lilla runda slut. Fick släpa hund o tung cyckel upp till lägenheten igen.
Men vi fick en lite cykeltur i alla fall.

Nu ska jag fortsätta att plugga o Canyo sover som vanligt bredvid mig i soffan.

Kram


information om mig så här är jag i verkligheten

Har gjort ex antal qiuz på fejan (facebook) nu och ska göra en sammanställnng till vad jag är för en person
harkel o host.....!!!

Jag vet hur jag ska spendera min tid för att ha så kul som möjligt. Vissa tycker om mig andra avskyr mig o tycker jag e en arrogant jävel o rik dessutom.
Jag hamnar lätt i bråk och har svårt att få vänner. Jag får köpa dem. Men de genomskådar mig o kommer att inse vilken falsk människa jag är. Är en väldigt elak person och jag tänker bara på mig själv, dvs egoist.
Jag är av naturen en född ledare men ingen vill följa
Jag gillar att vara ensam o dra mig tillbka så jag ska planera mina kommande drag och göra strategier
Inger respekt och vet precis vad som är rätt och fel.Att hålla i ordning på alla lagar och regler tycker jag om. Jag är en paragrafryttare dessutom.
Jag är rörig, osammanhängande, men fantastisk i köket.
Jag fnissar alltid och är populär att umgås med
Är mycket anpassningsbar med en stark personlighet, jag skapar uppståndelse. När folk ser mig blir de vaksamma. . .
Jag är en mycket smart person o man ska inte bråka med mig, ALLA vill vara som jag
Jag ser alltid till mina närmsta vänner o familjs bästa. Kanke lite kontrollbehov och är en svartsjuk älskare.

Så detta är jag. Inte undra på att jag sitter själv en lördagkväll!!!!!!
Shiiiitt!! Är jag så elak verkligen o hemsk?

Glasögonorm

Vet ni jag har blivigt glasögonorm. Känns inte bekväm med googles på. men rätt ok nu när man kan se igen.
Har bara läsglasögon. Så nu ser jag ut som en riktigt fröken haha. Kom på mig själv med att sitta med böckerna typ 5 cm från näsan, provade pappas glasisar. Så helt plötsligt kunne jag se igen. hihi
I morse så rullade Canyo sig i en bajs, äckel hund. Stank nåt oenormt. In i duschen så nu luktar hon mumma igen.
Sen åkte vi på picknick syster yster o barnen. Mysigt att fika vid havet.
Sen åkte vi hem i jag klippte gräsmattan syster städade. Sen tog vi tag i monster landet. Planterade om jordgubbarna. Så vi har vart enormt duktiga idag.
Avslutades med en kall öl och grillmat. Gott!!

RSS 2.0