ikväll gäller det. Snuttans Crew

Känns som om jag sitter och väntar ut tiden nu.
Ska ikväll spela såpa fotboll, Ja det är precis vad det låter som. Pressening med såpa på sen ett gäng studenter med tillbehörande dricka o en fotboll
Ska bli trevligt o kul.
I morgon börjar skolan på riktigt. Då sätter föreläsningarna igång igen och vardagen gör sig påminnd. Men det är ett val jag har gjort nu och ett liv jag har lyckats att anpassa mig vid.

Ska ner till mitt pytte lila torg... hmm så liltet att man ite kan kalla det torg ens coh hämta ut lite pengar till i kväll.

KYSS

skol start

Så har jag börjat skolan ingen. Som vanligt strul med jävla CSN. Samma sak varje år. Suck blir så trött, samma sak med MAH krånglia hemsida, Borås högskola ska jag ge lite kredd till nu för där va det lätt att hitta.
Har inget gjort så mkt i skolan än det är inspark i 2 veckor börjar först på tisdag.
Det är lite lek och bus på kvällarna nu bara. Stina har även hunnit med att bada i fontänen i city. Hoppat bock på storgatan typ gå gatan i malmö. Tryck in oss i en tele kioskt så många som möjligt o annat. Men jag trivs, gillar att göra galna saker.
F har också börjat plugga fast han började lite tidigare än mig.


Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 15 så jag kan gå ner till stan o hämta våra Bio biljetter.
Vi har äntligen en fri dag tillsamman nu. Känns skönt. Det kan vara lite påfrestande att ha en 3 åring med i ett nytt förhållande. Så det gäller att ta tillvara på våra lediga stunder.

Har äntligen fått besked för  min lilla bil. Reprationskostnaden gick på 43 000, så de löste in bilen så jag får nu gå o köpa mig en ny. Lite surt för jag gillade den. Men ska skaffa oss en kombi nu. Shit börjar bli en Svensson. ;)

Har börjat på kurs med Canyo också. Agillity. Det är jätte kul att äntligen komma igång med nåt igen. Canyo älskar det.
Men jag gillar ingte rikgti kurs uppläget. De bygger en bana så ska vi springa runt den bara. Inte så mycket fin slipning på hindren vilket är väldigt synd. Det gillade jag med borås att de hade genom gång på hindrena o det va kunnig instruktörer. Nu säger jag inte att instruktörerna här inte är kunniga. Men det saknas något vet inte vad bara.
Har ju tränat mkt med tex 2 av 2 på. i kontakt fälten o till min hjälp har jag använt mig av ett lock som target. Tog med det igår för hon slarvar mkt med detta.Bara hoppar ut utan att tänka.
Lockeet fåt henne att stanna upp i tänka till lite, Ingen inte en instruktörerna hade en aning om vad jag gjorde.
Vi har även jätte problem med slalom men använder oss av target stick till detta. För instruktörerna hade inte någon bra vägledning på hur jag skulle träna detta.
Igår fick vi nästan till det. Hon går igenom alla portar nu. Känns som ett steg framåt. Det svåra kommer ligga i att träna bort den hjälpen.
Annars så skötte hon sig bra, matte behöver träna på sitt kropps språk för hon är väldigt kännslig på hur jag vrider mig. Detta vet jag om sedan tidigare, usch så mkt att tänka på.

Jobbet går bra de ringer mig stup i ett. Skönt det, så man kan dra ihop pengar nu nr man pluggar med.

Nu är det frukost dax för min del.
Ta hand om er där ute



Stackars bilen

Inte nog med att lillbilen är mosad, den ska bli smaschad oxå.
De ringde från verkstaden nu och sa att bärgaren hade ställt den utanför dem,då de hade gått hem för dagen.
I helgen har någon jävla pundare, (säkert någon sån) smaschat rutorna och gått igenom min bil. Vet inte om de har tagit nåt. Men han på verkstaden att barnstolen, buren och barnvagnen var kvar i alla fall. Tur var väl det.
Han sa även att det troligitvis skulle kosta 20 000 och fixa bilen. Försäkringbolaget byter nog in den.
Suck blir så trött.

Sek i en lastbilsgrill

Så hade man sin efterlängatade semester. Efter att ha jobbat på 2 ställen i sommar, dels som adminstrator och sen gruppledare för Sec i Lund så känndes det skönt med ledighet.
Åkte och hämtade upp Simon, min syster 12 åring när vi var på väg upp till pappa. Han skulle tillbringa några sköna dagar med oss (jag F, Noel och Canyo) hos pappa. Tanken var att vi skulle åka hem på fredagen ,men jag vägrade förstöra min semster pga av små saker som en födelsedag (dock inte inom min familj)
Vi njöt i fulla drag men myckt grillat och vila och så klart sol och fint väder.
På fredagen så pakcade vi våra saker för att åka till Borås och träffa Maria, mamma o syster. Tog vägen förbi Stenungsund för att tvätta bilen. Köde vidare hamnade i rusningen i Gbg och det som inte får hända hände.
Hör en duns, tittar ut genom passagerar fönstret och ser en grill på en lastbil där. Inser att vi knuffas sidleds framåt av en lastbil på 15 ton. Ber till högre makter att inte välta med bilen. Lyckas på något sätt svänga runt bilen och ta mig loss från lastbilen. Dödspaniken släpper och får samma kännsla igen då jag inser att nosen på bilen är i fel riktning dvs mot trafiken nu. Tanken i huvudet, nu kommer vi att dö. Sen minns jag inget mer. Men vi ahr gjort en 360 gradare och hamnat rätt står på E6 i Gbg och skakar. Kliver ur bilen kolla så att Canyo lever. Hon lever kollar Simon, han lever, Noel sov, F oskadd jag har inte ont. Snabb koll på bilen, vänster sida intryckt. Ber och tackar för mitt liv. Polisen kom på plats. Lastbilen föraren kommer och förklarar att det var hans fel då han väjt för en motorcyckel och såg oss inte.
Så där står vi på E6 med en kvaddad bil med massa packning.
Snälla polisen beställde bärgning och en polis buss till oss och släppte av oss vid centralen.
Pappa kom och hämtade upp oss och körde ner till Malmö. Tack snällaste Pappsen!!!

Detta är några sek i mitt liv jag aldrig kommer glömma. Detta var så nära döden för 4 pers och en hund. Allt gick så snabbt, det enda man hinner tänka, jag kommer dö!! Så ni alla där ute som har fått n tanke på vad som händer när man dör i en bil olycka. Jag vet, man får panik och vill inte dö och skriker.
Detta kunnde gått mycket illa för oss, men vi hade tur och jag är otroligt tacksam för att jag sitter här idag.
Var försiktig där ute i trafiken.

Men nåt roligare jag har kommit in på högskolan i Malmö och börjar plugga den 25 augusti. Sen har jag anmält oss till agility kurs här nere i Limhamn ser framemot detta.
Annrs så lever vi och står i, lite lägenhets projekt på G. Ska måla om för vi kan inte ha en grön hall, Trivs bra här nere coh har äntligen börjat hitta i Malmö. Men så kommer de stunder jag saknar Borås. Mest kompisar då främst Maria. Min barndoms vän som äntligen hittat tillbaka till Sverige. även min gammla klass.
Hoppas att den nya är lika bra som den i Borås.
Det är nackdelen här nere jag känner knappt någon. Em har jag i Lund ska ju pålugga ihop sen. Kul. Sen är det inga fler. Jo några på jobbet med. Hoppas skolan ger mig fler kontakter.
Nu ska jag bedriva tiden med WOW.

Ha det så gott så länge



RSS 2.0