hmm inget händer

Sitter på föreläsning just nu om Essä skrivning. Inte så kul kan jag medge.
Ska åka till pappa ikväll med syster yster. Undrans hur denna resa ska gå. 2 barn 2 katter och 1 hund + 2 vuxna hmmm.....!!
Ont i magen idag med. Tacco buffé i skolan idag. Ätigt på tok för mycket igen.
Sol o sommar värme ute. Gött!! Ska hålla i sig hela veckan Det är bra då jag kan sola hela dagarn på pappas altan.  Me Like a lot!
F och N kunde inte komma upp i helgen lite trist. Men det blir nog fler gånger. Skulle jobbat i helgen men det blev inte så denna gång. Trist. Men ska göra det nästa vecka.
Trodde vi började kl 10 i morse men så fel jag hade. Lungt o skönt där ett tag vid frukosten. Men så ringer K halv 10 oc fick rusa till skolan.
Slutar vid 4 idag o kl är nu halv 3. Jätte långt kvar. Inte heller fått tillbaka facit på tentan. Attans, men vad göra!?
Canyo hemma nu sover säkert gott i sängen. Det ska bli sköt att komma till pappa där hon kan springa fritt över allt.
Vi tränade lite grann på slalom hemma igår runt pet-flaskor. Det gick så där. Tror jag har kommit på ett sätt som gör så att hon förstår vad hon sysslar med.
Koncentrationen är inte hög just nu. Sååååå trist.
well thats it for now

Tralala

Kunde ju inte somna igår efter mina redbull. Piss!! Så jag låg vaken en bra stund  natt. Klockan ringde vid 7 tiden urk att gå upp. Är ju inte morgon människa direkt.
Nervös inför tentan....?? Nej det var jag inte. Bära eller brista. Hade ju kommit på min lilla melodi för hur svren på min första tenta var, Så det är ju bara att skriva ner dessa. Pice of cake.
Ha......!!! Trodde jag ja. Öppnande tentan och insåg att det inte alls var samma frågor. Jaha kör på denn också då. Men det visade sig nog ändå att jag klarade av denna. Gött..!! Men jag ska inte ta ut nåt i förskott inte.
 Vi få ju ut facit på vår plattform på nätet när vi gjort tentan. Men idag ska de vara xtra sega med det verkar det som.

Varmt är det idag med. Ja jag et jag ska inte klaga på värmen men jag blir så trött av den. Däckade i sängen direkt när jag kom hem.
Gjort en mindre kul sak idag betalat räkningar. Det är nog det tråkigaste som finns att göra. Man blir lika ledsen varje gång. 
Nä ut i värmen med Snorpan nu.
Kramiz


Tenta plugg å ifrågasättande av mig själv

Shit va göra jag här. Det är mening att jag ska läsa till min tenta imorgon. Men har Stina gjort det?

Nej, blir mitt svar. Erkänner mig skyldig nu. Men har jag haft tid? Nej, inte idag i alla fall. Åkte hem från Malmö idag. Så tråkigt det är att köra bil så ni anar inte.
Kom hem runt 5 tiden och skulle bara packa in alla saker i lägenheten sen så va det att ta hund o lite träningssaker och hoppa in i bilen igen för att åka till Agility träningen. Kom hem vid 9 tiden. Vad har jag gjort till nu???.....hmmmm..... inget. Inte det jag skulle gjort i alla fall. Kollat in musik på youtube.
Hittade via F en grym låt,disco diggat hela vägen från Malmö å hem

 

Köpte på vägen hem 6 redbull så jag ska överleva natten med Tenta plugg. Bläääääää!!!!!!
En annan sak som har hänt.
Em ringde mig i morse och berättade att jag inte kunde tillgodoräkna mig min poäng för denna termin till Malmö högskola. Så våren har i stort sett varit helt onödig för min del att läsa. Men å andra sidan inte, för jag har träffat så mycket spännande människor. Min klass är helt underbar ,finns nog ingen jag inte tycker om. Eller ja jag känner ju inte alla men de verkar vara rätt ok klass ändå.
Har fått träffa Em och M. 2 sköna människor. Min studie grupp e bra fast de är lite trötta på mig tror jag men de gillar mig ändå kanske :P
Sen blev jag av med min lägenhet idag med. Så skönt det kändes. Flyttar den 21 maj. Gött!!
Jobb den 9 maj med ska vara på en vip fest å bara mingla omkring o hålla lite kolla osv. Soft.
Mmmm rätt nöjd ändå trots allt. Men tentan kunde jag klara mig utan. För inte är det så att jag får skyll mig själv inte. Nä.....!!!!!
Jag är inte lat, bara lite svårtstartad i början. Lite lång startsträcka bara. Men väldiga bra argument till att inte plugga just nu. Så det så men lat e jag inte.
Nu ska jag på toa med så ni vet det. Blåsan klara inte hur mycket redbull som helst. Sen får jag nog ta och plugga lite grann.

Roadtripp med Em

Jag sitter i Malmö nu och har precis vaknat druckit mitt kaffe (Fredrik kaffe).  Blir jätte gott i en sådan där kaffe maskin espresso kanske det heter? Hm... hur som helst.
Åkte ner i torsdags med Em. Vi bilade ner, helt sjukt kul och skoj i bilen i några timmar.
Fast först fick vi lämna pappa i Göteborg. Han var så snäll och kom ner med bilen till mig. Efter lite trassel i Göteborg för att pappa skulle komma på de "smartaste" vägarna runt staden så man slipper köerna vi körde lite fel osv blev  Stins lite små irriterad men Em kom till min räddning då hon tog fram godiset. Tjo säger jag bara. Tack!!
Sen var det raka vägen ner till skånelandet trodde vi, men utanför Kungsbacka så var det en olycka.
Efter som vi inte visste var det var som hade hänt så var det att ta fram laptoppen och googla. Det visade sig att det var en bil som åkt in i räckte och krockat med en buss. Därifrån åkte det ambulans utan blåljus därifrån. Olycksbådande tecken.
I fredags så åkte jag och F till Köpenhamn. Jag vet inte när jag var där sist. Men vilken härligt stad. Varmt och skönt var det med. Me like!
Vi åkte även ut till Ribbersborg tror jag det heter och Canyo fick bada en stund i havet. Tro det eller ej men hon simmade faktiskt. Jag trodde inte min hund kunde simma. Hon träffade en del andra hundar där med som hon sprang med.
Igår  tog vi en trampbåts tur i Malmös kanaler. Vi tog med oss N också men han ville tjura och tillsluts somnande han på båten. Ja man kan inte vara glad jämt.
Idag är en spännande dag för jag har inte bestämt mig för vad jag vill göra än.  Denna dag kan sluta hur som helst.

sleepy

Idag så hade jag nog världen tristaste föreläsning i 3 1/2 timma
Den skulle handla om vår essä uppgift men den  handelade istället om skriv utveckling. Föreläsaren slutade aldrig att snacka heller. Allt han sa finns t på vår plattform. Kunnde lika gärna läst detta hemma känndes det som.
Blev väldigt rastlös den sista timman. Det bara kröp i kroppen på  mig ville bara ut därifrån.
Väl ute, så träffade jag min syster som gav mig lite grejer till min matte genomgång på torsdag. Är jätte nervös för den med. Vet inte om jag har förstått den eller inte.
Var även och hämtade min tenta idag. Fick U (underkänt) på halv delen. Som väntat. Svenska delen gick bra fick U på den med. den var uppdelad i 2 stycken och på 1:a delen fick jag G (godkänt) vilket förvånade mig en anig. Det är ett senare problem. Ska göra om den nästa vecka. En sak i taget. Matte på torsdag först.

Nu unde kvällen har jag och Canyo varit på kurs. Det gick skit bra är så stolt över henne. Hon är med på allt jag be henne om. Min älskade hund.
Ett hinder, platt tunnel. dvs ett litet hus med en säck bakom som hunden ska springa igenom. Här trodde jag att Canyo skulle fega ur. Men icke, det var ju korv på andra sidan så det vara bara att rusa igenom.
Kontaktfälten övade vi mer på idag. Vi har vissa svårigheter med detta. Men kom på att vi får nog klicka in detta beteende så att hon gör ett kort uppehåll med 2 tassar i gräset o baktassarna på brädan. Sen en liten apus där så att hon stannar till. Canyo vill gäran slänga ut baken när hon har slagit tassarna i gräset. Hmm... vet inte riktigi hur jag sak göra detta. Annrs gick allt på bra och jag är nöjd över henne idag.

Mamma ska till Turkiet i morgon. Jäkla lyx!!! Vill också.. Så jag ska köra dem inatt till Landvetter så det blir nog sänger för min del nu eftersom jag sak upp kl 4 i morgon igen.
Inga mardrömmar i natt tack. Drömde att jag blev jagad an någon i natt och kunde inte somna om. Helt mörkt ute när jag vakande med. Saknar min love.

Sjukt duktig

Var hos tandläkaren idag för jag hade så förbannat ont i en tand när jag käkar godis. Eftersom jag inte har vart på besök hos dem de senaste 4 åren så räknade jag med att jag skulle ha hål. Bara bita i sura äpplet o kasta upp pengarna för minst 4 hål +undersäkning. Funderade på hur den där tandvårdsförsäkringen fungerade.
Jag hatar att gå till tandläkaren. Är lite rädd när jag ska dit.
Satte mig i stolen o kallsvetten började. Men min underbara Erik ( tandläkaren) är så duktig och försiktig så det gick helt bra. Gjorde inte minst ont.
Röntgade mina tänder o fick till svar att jag inte har några hål alls. Men va fan jag har inte vart här på 4 år??!!! jag ska minsann ha hål. Nä inte ens ett litet ett. Helt förvånad frågade jag Erik. har jag inte ens ett litet hål?? Rätt högt oxå så de ute i kassan hörde mig o fnissade till. Haha. Undra om de nånsin har haft en patient som är förvånad över att de INTE har hål?
Så då fick jag beröm att jag bostat mina tänder bra o hållt på med flor o tandtråd. Ska jag vara ärlig så larvas det med tandborstningen ibland, å tandtråd anänder jag bara då jag får dåligt samvete att jag inte har använt det på ett tag. Flor tycker jag smakar skit å det är oxå då jag får dåligt samvete som jag använder det.
Men tydligen så kan man vara lite lat ändå o ha bra tänder. För jag är så duktigt så!

Ett fenomen

Har spenderat helgen med M. Tänkt att vi skulle plugga inför matte seminariet. Men det blev som det blev med en bag in box. Känner mig lite väl seg idag.
Åkte buss med Caanyo hem idag. inte så långt att gå men vem ORKAR gå 1 km efter en box lagom bakis. Nä så det fick bli bussen. Har sett ett fenomen hos folk när man är ute och åker så mycket som jag o Canyo är.
Idag en fullknökad buss, fick tränga oss in.jag brukar ju gå längst bak i bussen så som man ska göra. Men det gick inte idag så jag fick sätta mig där jag fick plats helt enkelt.
Hur som helst hamnade bredvid en dam som genast började prata om sin hund. Fenomenet är att man som hundägare ALLTID måste stå ut med folk som hoppar på en och börjar tjata. Hade jag inte haft Canyo med mig så hade de inte snackat med mig heller.Det händer oss hela tiden. På tåg, bussar över allt. Tänk själv, Du sitter på ett tåg o vet att om 4 timmar är jag hemma. Lite lagom trött, å man vill lixom bara vill vara ifred. Nä vad hände nån jäkel som går förbi djurvagnen till cafévagnen ska stanna o prata hund. Det enda som går att göra för att vara ifred är att plugga in ipoden (om man har en sån) för då kan de inte börjar prata med en. Jag vill inte snacka med folk när jag åker vare sig buss eller tåg.LÅT MIG VARA!!!! Jag är trött förstå!!
Jag skiter i att er hund dog förra året. o struntar i att ni har en sådan å sådan ras som gör ditt o datt.
Det verkar vara "lagligt" att helt sonika gå fram till en främmande person å säga att min hund dog förra året.
Tänk er in i följande du går på stan o köpte ex skor, en helt främande person kommer fram till dig coh säger Hej min farmor dog förra året! OK???!!!
Samma sak är det min mig och Canyo vi går på stan eller sitter på buss eller tåg, nån kommer fram o säger Hej vilken söt hund min dog förra året. OK??!! Jag skiter i det. det va trist för dig. Vet inte hur många gånger jag har hört detta nu. Måhända att bandet mellan hund o ägare e speciellt. Men man går inte fram till en främling o snackar om detta.
Det värsta är att sitter man där på tåget o vet att jag har 4 timmar att komma hem. Så sätter sig den andra personen mittemot o man vill bara bli av med denna. Nä då ska det sitta o snackas i all evighet elst i 4 timmar. Provat att ignorera personer.Men det är en tillfällig lösning bara, För så fort nån rör på sig så vaknar Canyo o hoppar ibladn ner på golvet å då är förtrollningen bruten igen o snacket börjar. Bara för att jag åker buss eller tåg så e jag INTE e bästa polare för det o vill inte höra om era hund historier.
Nu har jag sagt mitt i detta oxå. Tv tittande sen sängen. jätte trött

Återigen dax för plugg

Japp efter en lååång o skön helg med massa ledigt o sovande har abrupt tagit slut för denna gång. Det kruxiga med det här med skola är att jag vaknar mitt i natten o tror klockan är "snart dax att gå upp, infaller kl 7 typ". Men en snabb titt på uret kl halv 3 så vet man att det är en stund kvar.
I morse vaknade jag 6 eller så och tänkte att ajg skulle gå upp då för att ta det lungt o skönt för engång skull. Men seg som jag är så somnade jag om igen. Är ingen morgonperson alls. Vakande 2 min inna kl ringde. Canyo bryr sig inte alls, ligger där under täcket o snusar förnöjt. När jag gått upp så tar hon min kudde också.
Sen är det till att stressa ordentligt, för kl 8 å kommer M och hämtar mig med bilen så jag kna åka med henne till skolan så snäll så.
Hade världenstristaste föreläsning idag. Egentligen var en nog inte så trist. Men föreläsaren va det. Hon se rut som lilla My i mumindalen o pratar som henne med. Förstår att jag har svårt att hålla mig för skratt och koncentrerar mig inte alls. Dagens 4 timmar gick åt till att läsa tidningen. Sen hade vi studiegrupps arbete. Tycker lite synd om min grupp ibland. För när jag blir trött så svävar jag iväg på helt annat håll. Så det blir mycket fnitter o tjat. Sen tar inte mn grupp mig så speciellt seriöst. Men det gör inte mig nåt alls. Gillar dem ändå för att de är så goa och står ut med mina utsvävningar och livet i stort. Idag så handelade den om Facebook och inte som det var tänkt Metakognetion.  Mycket kuligare med Facebook!

Igår var vi på Agility igen. Ja vad ska jag säga. Från att ha varit världens segaste hund till ett yrväder. Igår så kunnde hon inte sitta still alls.
Vi körde tunneln och denna älskar hon. Skakar i hela kroppen av förväntning och skäller. Sen bär det iväg igenom tunneln som en turbokanin och så tar med nästa oxå när man ändå håller på.
Sen var det dax för öva lite hinder i olika riktningar. Detta är inte så svårt anser Canyo så det blev hopp och så kör vi tunneln igen för att visa hur extremt duktiga hon är. Fast det bara var hindret vi skulle öva på.
Nästa var balansen där vi övade på kontaktfälten. Här skulle vi öva med lock som hunden ska lägga tassarna på och stanna där.
Dett har Canyo glömt fast vi övat massa på detta. Hon går upp springer ner, allt är bra hit.Sen kommer en stor smäll med tassen på locket och upp igen på hindret. Ger jag henne ingen godis nu så kör hon lite i tunneln med. Denna hund!
Slalom kan vi inte än så det är mycekt fuskande och vår handledare hade en klättrande pinscher över sig, hon fick dessutom en smocka av Canyo i hopp om att få gotte. Måga skratt blev det kan jag lova.
Canyo tycker detta är skit kuligt i alla fall ok ok Matte med.
Nu ska jag umgås lite med min mörka kompis i flera timmar. MIn xtra man.
(datorn) Så ni inte får massa konstigheter för er nu

Påsk å annat

Har inte skrivt på några dagar nu. Vart lite irriterad överlag sådär.  Hade sett fra emot att fira helgen som inte alls blev nåt firande med de jag ville fira med. Men va fan, orkar jag bry mig nu, NÄ.
Åkte till paps i allafall där vet jag att man kan komma hur som helst. Hans särbo/ flickvän va säger man? Hur somhelst va där. Hon är en mycket underba människa. Kan prata oma llt med henne. Fick massa god mat. Är hookt på lax så det blev det massor av. Gott!
Träffade även mig granne där uppe ( M ) en tjej som jag lekte med massor när jag var lite. Satt i solen drack öl  snackade massa minnen. Helt kul.
Påskafton kom och jag och M på att vi skulle gå en lång runda med vovvarna, passade även på att ta med oss lite picnic. Satt i solen o drack kaffe och bara njöt. Canyo badade jätte skönt tyckte hon fast det var lite läskgt att simma.
Skulle gå tillbaka då höll jag på att trampa på en huggorm, illa om Snorpan hade skuttat på den. Kom inte på nån vet i närheten.
Well, hittade ne bra spot att fika på igen men grym utsikt över havet. De tär det som jag gillar med Bohuslän det är att utsikten är så vacker, Hav och alla dessa klippor. MMMM me like.
Satt o solade en stund där och gick ner till bilen igen.
V var lite varma så det blev att åka till närmsta bad plats o hoppa i havet. Barnfamljer osm satt där o hade sin påskfika satte nog kakan i fel strupe. Såg att de smygfotade oss där vi hoppade i plurret. Fick ju bada 2 gånger då M skulle fota en gång och sen fick hon för sig att filma det med. Jag säger som så att jag har vart kaxigare i mitt liv. Fy fasken va kallt det va. typ 6 grander eller nåt. Men jag har badat i havet i alla fall, så det så.
Påskafton gick bra för Snorpans del, Det finns ingan fyverkerier där uppe. Men jag fattar ändå inte varför i man ska skjuta iväg dessa jävla smällare. Jag bor inte i ett krigshärjat land.

Igår så fixade jag i ordning min bil med. Fick ett ryck att jag skulle vaxa den. Detta måste ha vart ne syn för min andra granne tanga tarsan. Han kallas så pga sina minimala sloggi badbyxor. Man kan inte ha ett normalt sexliv på flera veckor när man har sett honom stussa runt i dessa på tomten.
Ja ja, pappa som är väldens bästa pappa gav mig en blå flaska o lite trasor så jag kunnde börja vaxa bilen. När jag typ nästan var klar så kom pappas särbo helle vad man nu säger, förbi och sa att Stina detta är bilschampo. WOOOT!!
Har jag seriöst stått o vaxat bilen  hopp om att detta i den blå flaskan va vax?
PAPPA!!!
Han kom med en grön sen så jag fick göra om allt. Fy fasiken förstår varför folk skiter i att vaxa bilen eller ännu bättre lämnar in den. Ska göra det nästan gång. Fick bytt mina vinterdäck med.
Så nu blänker pärlan igen.
Kom hem igår och började spela WOTLK. ( WRATH OF THE LICH KING) Em min kursmate introduserade mig i detta  och nu e jag hookt där med. Har spelat mycket WOW inna så detta är bara en expansion. Så detta tänker jag tillägna min dag med förutom att jag ska åka till klubben o köra lite slalom med Canyo och damsuga min bil.

Helg och Agillity

Har vart en sväng nere i Malmö i helgen. Underbart väder, sol och varmt. Gottas oss på ballkongen och fikat på stan. Min favvo grej att göra. Åkte ner med 2 tjeje från klassen. Kul mer resesällskap.
Har fått expantionen till Wow igår av en tjeje i klassen så nu blir det många långa nätter för Stina att spela på igen. Usch jag som skulle lägga ner spelandet.
Skrev på min papper om uppsägningen på min lägenhet igår, känns skönt att få det gjort.
Fick reda på vilka datum jag ska på kurs med jobbet med. 18-21 maj.
Igår var det dax för Agillity igen. Några km ifrån oss så har de en skjutbana som de sköt på. Canyo vart lite låg men lyssnade ialla fall på mig och låste sig inte. Jätte skönt. Men hon var brydd av det. I slutet av kursen så kom hon igång och fick hel fnatt sprang runt o busade. Hon älskar verkligen detta. Så kul att se.
Vi har övat på att trampa lock och använt oss mycket av godisburkar.
Detta har satt sig på Snorpans hjärna och det blev lite för mkt för henne igår.

Agility

I helgen var det dax igen. Hade trott att Canyo hade fått nåt men efter förra gången. Men det hade hon inte fått utan va mest sprallig och  glad. Snudd på att hon var nästan för glad. Hon skötte sig bra på planen. Rusade genom tunneln och kontakt övningen gick bra.
Vi hade en övning med kontaktfälten men det var lite svårt för henne. Har inte övat på det så vidare mycket. Men hon förstod till slut.
Körade även lite slalom men det har vi inte kommit så långt med. Bara 2 pinnar än så länge. Det fattar hon så på skoj skull så la vi till 2 till. Men det var svårt för då rusade hon förbi o till burken. Tror den är för stark dragning till den så undr om jag inte ska ta bort den o ha något annant som dragning på slalom nån som vet.
Annars så händer inte så mkt nu alls.
Till nästa gång ha det bra

RSS 2.0