Allmänt yr

Japp har man väl sålt sin själv till Sec så kommer man aldrig därifrån. Men det är rätt ok, gillar mitt jobb rätt mkt ändå. Man göra lite som man vill o kan lägga upp tiderna själv. Sen å glida runt o lyssna på musik hela nätterna är rätt ok. Sen har jag inte dödens jobb heller. Gör det jag ska göra rätt soft. Hur som helst i natt då jag glider som bäst kom jag på massor jag skulle blogga om men det har jag glömt nu. Min hjärna fungerar bäst nån gång där vid 11 snåret. Sen när den väl ska fungera så gör den inte det. Hmm.....

Härom natten så rondade jag ett nytt ställe. Mitt i mörkret så hakar min lampa upp sig och började blinka. Brukar inträffa det där. Sen är man lat o orkar inte tända lamporna heller för man måste släcka dem sen Hur som helst inte helt van hur man skulle gå. Så kör jag som jag brukar vänster varvet runt. Kommer till ett rum/korridor. Lampan gör lite som den vill. Ska bar gå genom rummet till andra sidan för att gå igenom en dörr där. I min ögonvrå så skymtar jag en lite figur/varelse som krälar på golvet ca 3 meter i från mig. Jag är inte mörkrädd av mig. Men FAN va rädd jag blev. Höll på att kasta ficklampan adrenalinet sprutade en liten kort stund. Slog på strömbrytaren till lamporna och en staty höll på att anfalla mig. Haha skrattade rätt ordentligt när jag upptäckte detta. SHIIIT!! Ja de har minsann kul åt mig på jobbet. Hmm men det bjuder jag på.

Sen har vi vart på kurs igen. Canyo klarar nu slalom. "klappar händer" Blev så glad när hon äntligen förstod. Hon är lätt tränad och det är jag tacksam över. Hoppbana var lite trixig men hon har bra kontakt med mig. Kanske lite väl bra ibland. Hon läser mitt kropps språk jätte mkt. Kan vara lite problematiskt då när jag inte har full kontroll på vad jag sysslar med ibland och springer fel. (annars oxå) Men hon är duktig. Igår var vi ute och gick i Bokskogen mitt nya tillhål.
Eftersom Skåne saknar skog så får jag åka dit där det finns, dvs 3 mil eller så. Gillar skogen, det luktar så gott. Nackdelen är att det inte finns nån svamp denna skogen alls. Värdelöst! Vi får nöja oss med att bara gå omkring.

Fick en ny bil oxå då den andra lilla bilen blev mos, fick ju inbrott iden oxå. Ett hån mot mig då de bara tog mina cd skivor o 50 kr. Mitt körkort o tankkort samt digital kamera struntade dem i. Jävla skitungar!! De kunde väl tagit lite mer då de ändå höll på. Men nu har jag fått en ny. En volvo, en röd 850. Jätte bil!! Vet inte vad jag ska göra med all plats. Men nu märker nog lastbilarna om de "råkar" köra på mig igen.

Lier bilder på min stackars bil som nu är "död"







Det ser ut så här när en lastbils jävel nästan kört över en. Inte rättvisa bilder dock men ändå. Den såg värre ut.

Ska ut med voven nu till bokskogen och gå en sväng. kyssar på er alla

Kommentarer
Postat av: Sanna & Kelly

Låter som fullt upp som vanligt. Kul med slalomet, duktig Canyo!

Läskigt med lastbilen, tur att du har en egen nu... ;-)

2009-09-14 @ 17:48:12
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0