Länge sedan nu

Länge sedan ajg skrev nu. Men det har sin orsak jag jobbar som ett litet djur. Så jag är rätt trött när jag kommer hem på kvällarna. Men jag ska ite klaga har rätt bra tider nu slipper de dryga 12 timmars passen natt. Jobbar dag och slutar vid 17 så jag är nöjd. Kollegorna är toppen med. Har fått bra kontackt med dem.
Ska bli lite stand in GL (gruppledare) i sommar. Ser fram emot det. Fast jag kommer inte har lika mycket ansvar hängade över mig som min nuvarande GL har. Men ändå. Lite andra sysslor bara.

Så vad har annars hänt då. Jo midsommar avlöpte bra. Slutade på torsdagen hem och packa in alla i bilen hund barn och sambo och bege sig till Bohuslän 3 1/2 senare var rätt så trött när jag kom fram.
Sen vart det traditionell midsommar firande men en lite orkester fiol spel och glada sånger.
Lördagen var det en dag vid stranden med krabbfiske vid bryggand. Åh vad jag älskar att göra detta. Lite barnsligt men det är så spännande att dra upp dem och se hur många man kan få.
N vart lite rädd för dessa. Men det var hans första gång.
Canyo håller stenkoll på honom hela tiden. Inte för nära vattent inte. Skäller och piper och håller på. Lilla Snorpan så mån om alla runt omkring.
Söndagen hemåkar dag. Jobb på måndagen. Lite trött allt. hela veckan snarare.
Hade anmält till Borås uts men det blev inte så då jag fick akut jobba istället. Lite trist allt men så är det.

Idag så ahr vi åkte skåne runt nästan. Tog en sväng till Stenshuvud ligger i Simmrishamn. Helt underbart vacker där. Vilken utsikt!! Me like-.

rekomenderar starkt det stället. Det bästa är att de har kakbuffée med på ett café inärheten. Gissa vem som tviongade resten att åka dit och käka kakor???
Pappa kommer ev att hälsar på oss i morgon ska bli kuligt.
Sakanr dem lite grann däruppe allt. Speciellt M och S. Em är ju här nere så det är bra. Nån jag kanske kan snacka med då jag tycker jag får nog av bräkandet  här nere. ;)
En rolig sak till en tjej på jobbet är lika hooked på Wow (world of warcraft) som jag är. Tjoho så det blir spela av nu igen.
Ja ni som inte vet om det så är jag wow spelare. kan tyckas geekigt men tyck det i så fall. Jg tycker om det och jag fortsätter med det oxå. så det så.
Nä nu ska jag bada badkar och dricka lite vin och äta choklad med F.


Hemma igen BIR Vänersborg

Börjar från början.
Packade ner alla saker i bilen i torsdags för att be ge mig norr över, känns konstigt att säga så. Väl i Borås så skulle jag sova hos mamma men jag har ingen nyckel dit så skulle träffa henne. Men efter lite stul o andra omständigheter så fick jag inte ta i henne. Men det löste sig till slut.
Torsdagsvinkvällen med Maria fick vi skjuta på.
Fredag och jag träffade Maria och Simon på en fika mycket trevligt. På nåt sätt så kom vi in på vår (min och Marias) barndom. Vi har vuxit upp tillsammans när vi var små och en dag fick vi för oss att göra en "tidskapsel" där vi stoppa i massa små saker och grävde ner i vår skog.
Vi funderade under vårt kaffe om den fanns kvar. Bara ett sätta att ta reda på. Så vi åkte ut till skogen där vi trodde den fanns och stackars Simon fick springa omkring i regnet och gräva där vi trodde vi grävt ner den en gång i tiden.
Vi hittade den inte!!
Så vi gjorde en ny. Om några år åker vi dit ut och kikar på den och minns, bara vi kommer ihåg var vi grävde ner den nu. hmm
Hur som helst. Åkte sedan vidare till pappa och Tjörn. Canyo älskar att vara där. Piper så fort vi åker över bron. då e det ca 1 mil kvar.
Många lång prommisar blir det. Helt underbart där ute. Canyo är lös och springer fritt. Tittar på Katten (pappas katt, hon heter så) och de leker.
Springer in till grannen som bor ett par hus bortanför oss och får godis.
Matte trivs mycket bra där med. Sitter på altanen och bara njuter av lugnet som finns över allt.

Söndag och utställningsdax i Vänersborg.
Visste vilka som skulle komma och jag vart lite nervös.
Men vi fixade det bra, så bra som till ett BIR. Trodde inte det. Men så blev det.
Annas Talis va där. Länge sedan jag såg honom. Han är en fin herre. Dest va där och det var så synd på certet. Men det kommer fler gånger. Hjerpevikens Watson blev BIM. Grattis.
och Appealing Grace valp, tappade namnet blev BIR valp.
Vi stannde till finalen, inte för att jag trodde vi skulle vinna nåt men jag tycker ändå det är ett bra sätt att visa upp rasen på.
Vi gick inte vidare.
Så kl 16 ca så åkte vi därifrån monster bit ner till Malmö. Blä.
Stannde i Stenungsund för att äta och sova lite. Sen körde ajg hela vägen hem igen. Fy fasiken va trött jag va, Canyo bästa resesällskapet, SOV.

Kritiken för dagen:
excellent type nice head nice expressions a littel bit flying ears, movment light powerful, exellent temprament.



varmt

japp det e varmt äntligen ute nu. längtat efter detta igen.
har vart fullt upp i vårat lilla liv här under några veckor.
jag ahr flyttat ner till skånelandet til malmö nu. trivs? ja det gör jag allt, canyo oxå.
gjorde en rekod flyttning vakande hemma i borås sista söndagen och insåg att jag måste verkligen ta tag i min städning och packa det sista. mamma kom förbi med mat till mig vid 3 tiden o då hade jag mycket kvar, men kom iväg vid 21 tiden och var nere vid 01. var inte spå populär hos varken F eller Carl som hjälpte med att löra ner alla saker. Tack snälla Carl bästaste.
Sen var det kurs för min del en vecka. VU2 VÄKTARUTBILDNING. Jätte kul, träffade massa kul folk och blivande kollegor.
Vecka efter var det dax för jobb, så det har jag pysslat med hittills.
Annars händer inte mycket just nu mer än att jag jobbar i Lund och Canyo är hemma med F under kvällarna.
Har anmält oss till lite utställningar i sommar.
Nu ska jag äta vatten melon och sitta på balkongen.


RSS 2.0